søndag 29. mars 2009

Tapeten er helt fantastisk!




I et hus som har panel fra tak til gulv i alle rom, ble det nesten som et nytt, lite pusterom da vi fikk opp noen lengder lekker tapet i dag. Det er gangen i trappehuset som nå kles i denne stormønstrede ton-i-ton tapeten. Sammen med den gamle tømmerveggen og de skifergrå flisene ble det kjempelekkert. Bare vi får malt lister og vindusomramming kommer dette til å bli nok en prikk over i'en. Huset har aldri sett noe så lekkert, og det jammen ikke jeg heller.
Den siste uken har vært en sinnssykt maraton. Vi har malt og malt og malt og malt. Mange har hjulpet til, og vi har kommet langt. Den opprinnelige innflyttingsdatoen er flyttet fra 1. april til 1. mai, men da er det ekte deadline også. Det ser ut til å gå fint. 1. april hadde vært helt krise. Det er fortsatt ikke kjøkken på kjøkkenet eller bad på badet. Men badet vårt har fått seg sitt første strøk hvitmaling i dag. Heller ikke vaskerommet ble oversett. Lekkert, blir det.

3 kommentarer:

tinemor sa...

Så lekkert!!!!
Jeg er glad i tapeter selv ;-)
Så godt dere har fått hjelp.
Skjønner det er skikkelig innspurt om dagen.
Lykke til videre.
Følger med ;-)
Klem

Camilla sa...

Fyttikatta så fint det blir. Den lafta veggen er jo utrolig lekker mot den tapeten. Gleder meg masse til å se flere bilder. :D

thesyt sa...

replica gucci handbags c73 b6d53j0a50 buy replica bags c11 m8m66v9g47 high quality designer replica p36 q4l74b2l55